PLASE ANTI-INSECTE

Magazin accesorii si materiale necesare pentru confectionat sau reparat plasa tantari.

Puteti comanda plase anti tantari la dimensiunea dorita de dumneavoastra cu ridicare de la magazinul nostru din Otopeni sau puteti achizitiona doar accesoriile si materialele si vi le faceti singuri.
In magazinul nostru gasiti toata gama de materiale si accesorii pentru confectionat sau reparat plase anti-insecte sau plase tantari.
Avem materiale si accesorii pentru plasa tantari: plasa anti insecte(se vinde si la metru), profile aluminiu rama, garnitura plasa tantari, manere, balamale, coltari, cheder si rola presoare, autoforante, etc.

Aceste plase tantari, au devenit o necesitate ce nu poate fi contestata. Cu un sistem eficient de protectie contra insectelor(plasa insecte, plasa tantari) vizitatorii nepoftiti raman afara, iar dumneavoastra puteti avea o noapte linistita. Plasa insecte se poate monta pe ferestre si pe usi de exterior in culori alb sau maro. Pentru a solicita oferta noastra si calcule de pret va rugam sa ne spuneti ce doriti pe e-mail: mtcdana@yahoo.com Putem livra materialele oriunde in Romania prin curierat – vindem si la persoane fizice si la firme. Comanda minima pentru livrarea prin curierat este de 200 lei.

Plasele sunt fixate pe un cadru metalic din aluminiu. Cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilare batanta in exteriorul geamului sau a unei usi de exterior.
Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.
Atat sitele cat si accesoriile pentru confectionarea acestora sunt de cea mai buna calitate, au un sistem de asamblare extrem de simplu si le puteti gasi pe stoc permanent in culorile alb sau maro.
Cu materialele noastre va puteti confectiona singuri o plasa insecte cu accesorii de cea mai buna calitate(de import) sau le puteti ridica de la sediul nostru gata confectionate la dimensiunile dorite de dumneavoastra.
Accesorii plasa tantari. Va putem livra materialele oriunde in Romania.
Protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei anti insecte si sistemului de perii folosit. Se asigura in acest fel un somn linistit si fara probleme.
• au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de carbon.
• ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la îmbatrânire.
• adaptabilitate mare la configuratia de instalare.
• intretinere simpla.
• vizibilitate buna in afara, in ciuda ochiurilor plasei.
permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior.
• toate profilele componente sunt din aluminiu, vopsite electrostatic în culorile standard alb sau maro.
• toate aceste sisteme pot fi montate pe orice tip de tâmplarie.
• se pot actiona manual foarte usor.
            
CONTACT: Orasul Otopeni(judetul ilfov), strada 23 August, nr. 17(langa Primarie) / e-mail: mtcdana@yahoo.com / tel: 021.350.47.00 – 0744.613.223 / Program de lucru> Luni – Vineri: 9–17:30(cu pauza intre 11 si 12) / Sambata: 9–12 / Duminica: inchis         > HARTA <

plasa tantari plase insecte accesorii plasa tantari  accesorii plase insecte