Paneluri pvc usi termopan, de Calitate.

Paneluri pvc sau aluminiu pentru usi termopan de exterior sau interior.

Doriti cea mai buna izolatie termica si fonica? Vreti sa aveti cele mai frumoase paneluri pentru usi? Ati ajuns in locul potrivit.

Compania noastra va pune la dispozitie sute de modele de paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi, paneluri de cea mai buna calitate, pe gustul fiecaruia.
La aceste paneluri se adauga rama si tocul si aveti usa completa – este foarte simplu.
Vindem atat la persoane fizice cat si la firme. Livram in toata tara.

Panelurile noastre ornamentale pentru usi termopan exterior sau interior sunt din ce in ce mai folosite in Europa in ultimii ani – Anglia, Franta, Germania, Grecia, etc. Preturile panelurilor pvc(ale fetelor de usi pvc exterior sau interior) pornesc de la 150 euro + TVA pentru cele albe sau de la 235 euro + TVA pentru cele imitatie lemn.

 Aici sunt doar cateva zeci de modele iar fiecare model de panel ornamental pvc(de mai jos), poate fi facut si din aluminiu, personalizat pe culoarea si sticla pe care o doriti.
Panelurile pot avea chiar culori diferite(de exemplu albe la interior si imitatie lemn la exterior).

Pentru a vedea toate aceste modele de panel ornamental pvc sau aluminiu si toate tipurile de sticla disponibile mergeti pana in partea cea mai de jos a paginii.
Usa termopan exterior sau interior din pvc sau aluminiu – cea mai buna varianta pentru izolatia termica si fonica a unui imobil.
 

Paneluri pvc sau aluminiu pentru usi termopan:

AICI VA PUTETI ALEGE VARIANTELE DE STICLA TERMOPAN PENTRU FIECARE MODEL IN PARTE:

NEW COLECTION

Urmatoarele modelele de paneluri pentru usi pvc sau aluminiu de mai jos se gasesc in 18 nuante de Renolit(imitatii de lemn, albastru, verde, rosu, gri, etc.) iar la cerere putem executa si alte nuante Renolit. 

AICI VA PUTETI ALEGE VARIANTELE DE STICLA TERMOPAN PENTRU MODELELE DRU:

usi termopane exterior bucuresti otopeni

Modele de sticla termopan disponibile pt. Panel usa pvc DRU – 7

usi termopane exterior bucuresti otopeni

Modele de sticla termopan disponibile pt. Panel usa pvc DRU – 12

Paneluri pvc sau aluminiu pentru usi termopan

Panelurile termopan pvc pentru usi termopan interior sau exterior au urmatoarele caracteristici care le recomanda ca paneluri ornamentale pvc de calitate superioara:

  • pvc (1,5mm) garantat de marca VEKA;
  • Un panel ornamental pvc are grosimea de 24 mm dar la comanda se pot executa si alte grosimi;
  • Insertia unui panel ornamental pvc este din spuma poliuretanica de mare densitate cu posibilitate de securizare suplimentara(OSB tabla otel). Se realizeaza astfel o tinuta buna a panelului pvc si un grad mai mare de securitate pentru usa termopan exterior;
  • Dimensiunile standard pentru un panel usa termopan pvc sunt 800/1945 mm panelul principal si 400/1945 mm panelul lateral(puiutul). Rama(tocul de usa) si feroneria vin montate la fata locului, in functie de dimensiunea dorita(golul de usa).
  • Astfel ca fetele de usi termopan pot fi micsorate(prin taiere) sau la ele se pot adauga alte elemente: rama sau toc mai late sau paneluri pvc laterale(puiuti) in cazul unui gol de usa mai mare(la case si vile) pentru usi duble termopan exterior;
  • Si aceste paneluri pvc termopan New Colection se pot realiza la alte dimensiuni decat cele standard;
  • Panelurile pentru usi de termopan pvc de exterior sunt atestate prin «Agrement tehnic Nr.AT 007-04/418-2007, elaborat de INCERC CLUJ»;

    PANELURI PVC SAU ALUMINIU MODELE NOI:

Vreti sa aveti o usa termopan frumoasa cu o izolatie termica si fonica foarte buna? Aceste paneluri ornamentale pvc va ofera solutia ideala.
Daca doriti sa comandati si un maner tragator de inox pentru paneluri ornamentale de usi, mai jos aveti cateva imagini si dimensiuni:

Daca doriti sa vedeti si alte variante pe aluminiu, puteti vizita si pagina PANELURI ALUMINIU.
Livram in toata tara atat la persoane fizice cat si la firme.

Aceste paneluri ornamentale din pvc sau aluminiu pentru usi termopan de exterior sau de interior pot fi comandate in diferite culori RAL sau imitatie lemn.

De exemplu: alb, mahon, nuc, stejar auriu, stejar inchis, stejar rustic, cires, mooreiche, rosu, verde, albastru, antracit, brun, orice culoare RAL dar si albe pe o parte si o alta culoare pe cealalta parte.

Paneluri pvc sau aluminiu pentru usi termopan de exterior sau interior:

Pentru incadrarea panelului ornamental in tamplaria din pvc sau aluminiu se poate consulta si catalogul tehnic, verificand cotele minime si maxime ale panelului (principalele) 800/1945 mm si (lateralele-puiutii) 400/1945 mm.

Panelurile pvc au insertia de polistiren extrudat(XPS) cu posibilitati de securizare suplimentara la interior(tabla otel 0,4mm, placaj stratificat). In functie de gradul de securizare dorit, exista 2 tipuri de insertie: Tip A sau Tip C.

Pentru panelurile pvc imitatie lemn se foloseste tehnologia «SST» (Solar Shield Tehnology) de la Renolit care inseamna ca absorbtia caldurii la suprafata se reduce substantial si in consecinta produsul nu isi schimba calitatile.

Paneluri pvc usi termopan

Fiecare dintre noi dorim ca intrarea in propria casa sa nu fie doar o simpla o usa de intrare, ci sa fie ca o carte de vizita care reflecta gustul, stilul fiecaruia si este piesa principala care da imaginea casei.

Prima impresie este foarte importanta, de aceea dorim ca prin modelele noastre de paneluri ornamentale pvc sau aluminiu sa venim in sprijinul dumneavoastra.
Avem modele de paneluri ornamentale pvc sau aluminiu frumoase, de cea mai buna calitate pentru modele de usi termopan exterior sau interior simple sau modele usi termopan duble, cu sticla sau fara.

Paneluri pvc usi termopan modele usi termopan

Usa termopan exterior din PVC sau ALUMINIU – cea mai buna varianta pentru izolatia termica si fonica a unui imobil.
Usa termopan exterior pvc poate fi configurata ca usa dubla sau o usa termopan principala si una doua laterale.

Pot fi configurate in mai multe combinatii pentru case vile, adica in panel principal + pui. Sau chiar doi pui(stanga-dreapta) sau doua paneluri principale simple iar la goluri mai mari de usa se pot adauga 2 pui.

Paneluri pvc usi termopan pentru exterior

Aceste paneluri ornamentale pvc sau aluminiu, reprezinta de fapt partea principala a unei usi, a unei usi termopan de exterior sau interior cu o izolatie termica si fonica excelenta.
La ele se adauga rama si tocul si aveti usa completa – este foarte simplu.

O usa de intrare, chiar daca este vorba despre o usa dubla sau este o usa termopan simpla din panel pvc sau aluminiu(panel usa termopan), trebuie sa fie o usa frumoasa.
Iar noi va oferim aceasta posibilitate, avem sute de modele de paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi termopan pe toate gusturile.

Paneluri pvc SAU ALUMINIU usi termopanLA COMANDA CU LIVRARE IN TOATA TARA

Unele paneluri pentru usi pot avea si sticla iar sticla este termopan, alte modele de usi au si vitralii deosebite(la alegere).
Preturi importator. Fete de usi termopan exterior sau interior preturi si comenzi la adresa de e-mail: mtcdana@yahoo.com

Panel ornamental pvc sau aluminiu – folosit la usi exterior sau usi interior la usi duble pentru case usi sticla sau alte usi termopan.
Fie ca doriti sa comandati un panel ornamental sau mai multe, noi putem livra oriunde in Romania atat la persoane fizice cat si la firme.
Paneluri pvc usi termopan, de Calitate. 1          Paneluri pvc usi termopan, de Calitate. 2

Paneluri pvc sau aluminiu pentru usi termopan exterior

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu Mtc AL Sistem va ofera paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi termopane pvc, etc.
Paneluri ornamentale pentru usi frumoase, usi duble, usi albe sau imitatie lemn, usi termopan exterior de intrare in case, vile.

Aceste modele de paneluri pentru usi termopan exterior sau interior sunt tot mai folosite in Europa(Anglia, Franta, Grecia, etc.).
Pot fi folosite atat la usi exterior cat si la interior, usi termopan, usi sticla, usa intrare, usa dubla, etc.

Livram in toata tara atat la persoane fizice cat si la firme.
Deoarece sunt foarte multe comenzi cel mai rapid si cel mai bine ar fi sa comunicam prin e-mail:  mtcdana@yahoo.com
Va multumim.

CONTACT:
Orasul Otopeni, judetul ilfov, strada 23 August, bloc P20(in fata blocului P20 – la intersectie cu strada Mures).

e-mail: mtcdana@yahoo.com / tel:  0744.613.223 / Program de lucru> Luni – Vineri: 9–17 / Sambata: 9 – 13 / Duminica: inchis

   > HARTA <

Harta accesorii termopan, plase, xerox in Otopeni

Harta accesorii termopan, plase, xerox in Otopeni

Harta Contact Magazin accesorii termopan plase tantari paneluri usi pvc sau aluminiu in Otopeni

Panelurile ornamentale de pvc pentru usi de exterior au urmatoarele denumiri: CARMEN 3 – Panel usa pvc CARMEN 5 + 5L – paneluri ornamentale usi duble CELIA 4 – Panel Usa Termopan Celia 5 + 5L – paneluri ornamentale PVC CELIA 2 – Panel Usa Termopan CELIA 2 + 2L – paneluri usi duble termopan CLEOPATRA 4 – pt. usa termopan CORA 5 – panou decorativ USA PVC CORINA 8 – panou pvc cu vitraliu DEA 9 – panel ornamental pvc cu sticla DORA 3 – panel ornamental usa pvc ELLA 2 – fata de usa pvc cu sticla

IOANA 7 – panel pvc usa termopan usi termopan EMA 6 – panel pvc usa exterior termopan EMA 3 – panou ornamental pvc ELLA 4 – fata de usa termopan LEA 9 – fata de usa pvc termopan usi termopan MARA 1 cu 2 sticle – panel pvc MARA 5 cu 6 sticle – panel usa termopan MARINA 5 – panel ornamental pvc ELLA 3 – panel usa vitraliu sticla IOANA 7 + 7L – paneluri usi exterior sticla MARINA 7 – Panel pvc cu sticla usi pvc MARTA 10 + 10L – paneluri pvc usi duble exterior MARTA 4 + 4L – fete de usi vitralii MEDA 2 cu 4 sticle – panou ornamental usa pvc CORA 2 – Panel Usa Termopan usi pvc

CLEOPATRA 2 – Panel Usa Termopan CLEOPATRA 3 + 3L – paneluri usi termopan MEDA 3 – panel usa pvc interior CORA 4 – Panel Usa Termopan usi pvc CORINA 3 – Panel Usa Termopan usi pvc CORINA 5 – Panel Usa Termopan CORINA 10 – Panel Usa Termopan DALIA 3 – Panel Usa Termopan DEA 6 – Panel Usa Termopan DORA 4 – Panel Usa Termopan DORA 2 – Panel Usa Termopan DEA 10 – Panel Usa Termopan DEA 7 – Panel Usa Termopan ELLA 6 – Panel Usa Termopan ELLA 5 – Panel Usa Termopan ELLA 3 – Panel Usa Termopan ELLA 2 – Panel Usa Termopan ELLA 1 + 1L – Panel Usa Termopan

LEA 6 – Panel Usa Termopan IOANA 5 – Panel Usa Termopan GRETA 4 + 4LPanel Usa Termopan EMA 3 – Panel Usa Termopan EMA 2 – Panel Usa Termopan LEA 7 – Panel Usa Termopan usi pvc termopan MARA 7 + 7L – Panel Usa Termopan MARA 6 – Panel Usa Termopan MARA 9 – Panel Usa Termopan MARA 10 cu 6 sticle – Panel Usa Termopan MARINA 2 – Panel Usa Termopan MARINA 3 – Panel Usa Termopan MARINA 4 – Panel Usa Termopan MARINA 8 – Panel Usa Termopan MARTA 8 – Panel Usa Termopan PAULA 3 + 3L – paneluri usi pvc exterior PAULA 1 – Panel Usa Termopan 

REBECA 2 cu 5 sticle – Panel Usa Termopan PETRA 10 – Panel Usa Termopan PETRA 8 – Panel Usa Termopan PETRA 5 – Panel Usa Termopan PETRA 3 – Panel Usa Termopan REBECA 5 – Panel Usa Termopan REBECA 6 cu 1 sticla – Panel Usa Termopan REBECA 6 – Panel Usa Termopan REBECA 10 cu 5 sticle – Panel Usa Termopan RENATA 9 -Panel Usa Termopan RENATA 10 cu 5 sticle -Panel Usa Termopan SARA 7 – Panel Usa Termopan SARA 5 – panel pvc usa termopan

Magazin paneluri ornamentale usi pvc sau aluminiu in Otopeni: SELENA 4 – panel pvc usa termopan SIRIA 3 – usi termopan pvc SIRIA 4 – panel pvc usa termopan SIRIA 5 – panel pvc usa termopan SIRIA 6 – panel pvc usa termopan VERA 4 – panel pvc usa termopan VERA 6 – panel pvc usa termopan MEDA 2 + 2L – panel pvc usa termopan EMMA 8 + 8L – paneluri termopan cu pui EMMA 4 – panel usa termopan

Magazin paneluri ornamentale usi aluminiu sau pvc in Otopeni: RENATA 3 + 3L – paneluri usi termopan SIRIA 3 – panel termopan PAULA 5 – panel termopan PETRA 1 – panel termopan pvc RENATA 2 – panel pvc usa exterior pvc REBECA 5 cu 5 sticle – panel pvc VERA 3 + 3L – paneluri usi termopan Rebeca 1+ Laterala 1L – paneluri pvc REBECA 3 – panel usa termopan REBECA 4 – panel pvc REBECA 1 + 1L – paneluri pvc usi termopan PETRA 4 – panel pvc VERA 8 – panel pvc

SIRIA 2 – panel pvc SARA 3 – panel pvc SELENA 2 – panel pvc VERA 12- panel usa termopan pvc SIRIA 1 – panel pvc termopan MEDA 5 cu 4 sticle – Panel Usa Termopan MEDA 4 – Panel Usa Termopan MARTA 10 – Panel Usa Termopan Panel Usa Termopan Dru 12-2 Panel Usa Termopan Dru 12-1 Panel Usa Termopan Dru 7-1 Panel Usa Termopan DRU 2 Panel Usa Termopan Dru 1 Panel Usa Termopan Dru7-6 Dru 12-5 panou decorativ USA TERMOPAN EXTERIOR Dru 12-4 panou

USA TERMOIZOLANTA Dru 12-3 paneluri USI TERMOIZOLANTE DRU 7-5 panel usa de exterior DRU 7-4 fete de usi termopan DRU 7-3 pentru usi exterior DRU 7-2 PANOU USA DRU 2 fata de usa cu sticla nisip argintiu DRU 2 fata de usa cu sticla nisip alb Panel ALB Dru 3 Panel ALB Dru 4 Panel Usa Termopan pvc Dru 14 Dru 14-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 13

Dru 13-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 12 Dru 12-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 11 Dru 11-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 10 Dru 10-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 9 Dru 9-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 8 Dru 8-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 7

Dru 7-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 6 Dru 6-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 5 Dru 5-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Dru 4-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 3 Dru 3-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 2 Dru 2-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc Panel Usa Termopan pvc Dru 1 Dru 1-L panel lateral(puiut) pt. usa dubla pvc 1401-L Panel pvc lateral pt. usi duble 1425 Panel usa pvc.

 

Magazine in apropiere:

Magazin de piese auto in Otopeni


Call Now Button