PANELURI USI PVC

Doriti Usi Termopan Exterior din PVC? Doriti cea mai buna izolatie termica si fonica? Cautati cele mai frumoase usi? Ati ajuns in locul potrivit.
Compania noastra va pune la dispozitie zeci de modele tip panel PVC, pe gustul fiecaruia. Panelurile noastre pentru usi termopan exterior sunt din ce in ce mai folosite in Europa in ultimii ani – Anglia, Franta, Germania, Grecia, etc. Preturile panelurilor PVC(ale fetelor de usi pvc exterior) pornesc de la 110 euro + TVA pentru cele albe sau de la 190 euro + TVA pentru cele imitatie lemn.

 Vreti sa aveti o usa termopan termoizolanta, o usa frumoasa si cu o izolatie fonica foarte buna? Aceste Paneluri ornamentale PVC va ofera solutia ideala. Daca doriti sa vedeti si variantele pe aluminiu, puteti vizita si pagina PANELURI ALUMINIU.
Aici sunt doar cateva modele iar fiecare model poate fi personalizat pe culoarea si sticla pe care o doriti, pot avea chiar culori diferite(de exemplu albe la interior si imtatie lemn la exterior). Pentru a vedea toate modelele si toate tipurile de sticla disponibile mergeti in partea cea mai de jos a paginii. Vindem si la persoane fizice si la firme.

NEW COLECTION

Modelele de mai jos se gasesc in 18 nuante de Renolit(imitatii de lemn, albastru, verde, rosu, gri, etc.) iar la cerere putem executa si alte nuante Renolit. Panelurile termopan din PVC pentru usi exterior termopan au urmatoarele caracteristici de baza care le recomanda ca fiind paneluri ornamentale de o calitate superioara:

  • PVC (1,5mm) garantat de marca VEKA;
  • Panelul are grosimea de 24 mm, dar la comanda se pot executa si alte grosimi;
  • Insertia panelului este din spuma poliuretanica de mare densitate cu posibilitate de securizare suplimentara(OSB sau tabla de otel) realizand astfel o tinuta mai buna a panelului si un grad mai mare de securitate;
  • Dimensiunile standard pentru un panou decorativ sunt 800/1945 mm panelul principal si 400/1945 mm panelul lateral(puiutul). Rama (tocul de usa) si feroneria vin montate la fata locului in functie de dimensiunea dorita(golul de usa). Astfel ca fetele de usi pot fi micsorate(prin taiere) sau la ele se pot adauga alte elemente: rama sau toc mai late sau laterale(puiuti) in cazul unui gol de usa mai mare(la case si vile).;
  • Si panelurile Termopan New Colection se pot realiza la alte dimensiuni decat cele standard;
  • Panelurile pt. usi de exterior sunt atestate prin «Agrement tehnic Nr.AT 007-04/418-2007, elaborat de INCERC CLUJ»;
  • Panelurile termopan pentru usi exterior termopan, usi PVC sau usi termopan pot fi in urmatoarele culori: alb, mahon, nuc, stejar auriu, stejar inchis, stejar rustic, cires, mooreiche, rosu, verde, albastru, antracit, brun, orice culoare RAL dar si albe pe o parte si o alta culoare pe cealalta parte.

Panelurile au insertia de polistiren extrudat(XPS) cu posibilitati de securizare suplimentara la interior(tabla otel 0,4mm, placaj stratificat). In functie de gradul de securizare dorit, exista 2 tipuri de insertie: Tip A sau Tip C. Pentru panelurile imitatie lemn se foloseste tehnologia «SST» (Solar Shield Tehnology) de la Renolit care inseamna ca absorbtia caldurii la suprafata se reduce substantial si in consecinta produsul nu isi schimba calitatile.

Pentru incadrarea panelului in tamplaria din PVC sau AL, se poate consulta si catalogul tehnic, verificand cotele minime si maxime ale panelului (principalele) 800/1945 si (lateralele-puiutii) 400/1945. Se pot folosi la usi de interior sau usi de exterior.

IAR AICI AVETI VARIANTELE DE STICLA TERMOPAN PENTRU FIECARE MODEL IN PARTE:

Fiecare dintre noi dorim ca intrarea in propria casa sa nu fie doar o simpla o usa de intrare, ci sa fie ca o carte de vizita care reflecta gustul, stilul fiecaruia si este piesa principala care da imaginea casei. Prima impresie este foarte importanta, de aceea dorim ca prin modelele noastre de Paneluri Ornamentale PVC sa venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va oferi paneluri PVC frumoase de cea mai buna calitate pentru usi termopan de exterior simple sau usi intrare duble. Usa termopan exterior din PVC – cea mai buna varianta pentru izolatia termica si fonica a unui imobil. Usa termopan exterior pvc poate fi configurata ca usa dubla sau o usa termopan principala si una doua laterale. Pot fi configurate in mai multe combinatii pentru case vile, adica in panel principal + pui sau chiar doi pui(stanga-dreapta) sau doua paneluri principale simple iar la goluri mai mari de usa se pot adauga 2 pui.
Aceste paneluri pvc reprezinta de fapt partea principala a unei usi, a unei usi termopan cu o izolatie termica si fonica excelenta. Fie ca sunt usi de exterior sau usi de interior, usi sticla sau usi de intrare cu vitralii toate modelele de paneluri ornamentale se pot configura si ofera solutii pentru usi deosebite, usi duble, usi albe sau imitatie lemn, usi frumoase, usi de intrare in case, vile sau apartamente.
O usa intrare, chiar daca este vorba despre o usa dubla sau este o simpla usa intrare de termopan din panel PVC sau panel Aluminiu, trebuie sa fie o usa frumoasa, iar noi va oferim aceasta posibilitate, avem modele usi pentru toate gusturile. Unele usi pot avea si sticla iar sticla este termopan, alte modele de usi au si vitralii deosebite(la alegere). Usi termopan exterior pret, comenzi si montaje la adresa de e-mail: mtcdana@yahoo.com
Panel PVC – folosit la usi exterior sau usi interior la usi duble pentru case usi sticla sau alte modele usi exterior.
Fie ca doriti sa comandati un panel sau 100 de paneluri, noi putem livra oriunde in Romania atat la persoane fizice cat si la firme. Deoarece sunt foarte multe comenzi cel mai rapid si cel mai bine ar fi sa comunicam prin e-mail. Va multumim.
          

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu MTC AL SISTEM va ofera Paneluri Usi Termopan Exterior, Usi Exterior din Aluminiu sau PVC, Usi Sticla, Usi Vitralii, Tamplarie Aluminiu, Usi, Termopane, etc. Aceste paneluri pvc sau paneluri aluminiu reprezinta de fapt partea principala a unei usi, a unei usi termopan cu o izolatie termica si fonica excelenta. Fie ca sunt usi de exterior sau usi de interior, usi sticla sau usi de intrare cu vitralii toate modelele de paneluri ornamentale se pot configura si ofera solutii pentru usi deosebite, usi duble, usi albe sau imitatie lemn, usi frumoase, usi de intrare in case, vile sau apartamente. O usa de intrare, chiar daca este vorba despre o usa dubla(din panel PVC / panel aluminiu) sau este o simpla usa termopan, trebuie sa fie o usa frumoasa, iar noi va oferim aceasta posibilitate.
Aceste modele de usi termopan exterior sunt tot mai folosite in Europa(Anglia, Franta, Grecia, etc.). Pot fi folosite atat pentru usi exterior cat si pentru usi interior, usi termopan, usi sticla, usa intrare, usa dubla, etc. Preturi importator. Usi termopan exterior modele si preturi, comenzi si montaje pe e-mail: mtcdana@yahoo.com
Deoarece sunt foarte multe comenzi cel mai rapid si cel mai bine ar fi sa comunicam prin e-mail. Va multumim.

CONTACT: Orasul Otopeni(judetul ilfov), strada 23 August, nr. 17(langa Primarie) / e-mail: mtcdana@yahoo.com / tel: 021.350.47.00 – 0744.613.223 / Program de lucru> Luni – Vineri: 9–17:30(cu pauza intre 11 si 12) / Sambata: 9–12 / Duminica: inchis    > HARTA <

.