Paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi termopan

Paneluri usi termopan pvc sau aluminiu:

Paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi termopan

Doriti cea mai buna izolatie termica si fonica?
Vreti sa aveti cele mai frumoase usi termopan?
Ati ajuns in locul potrivit.

Aici sunt doar cateva sute de modele iar fiecare model de panel ornamental de mai jos, poate fi configurat pe culoarea si sticla pe care o doriti. Puteti configura peste 1.000 de modele.

Pentru a vedea toate aceste modele de paneluri ornamentale pentru usi termopan si toate tipurile de sticla disponibile, mergeti pana in partea de jos a paginii.

La aceste paneluri se adauga rama, tocul si aveti usa completa – este foarte simplu.

Aici va puteti alege variantele de sticla termopan pentru fiecare model in parte:

New Colection:

Urmatoarele modelele de paneluri pentru usi pvc sau aluminiu de mai jos se gasesc in 18 nuante de Renolit(imitatii de lemn, albastru, verde, rosu, gri, etc.).
La cerere putem executa si alte nuante Renolit sau o culoare pe exterior si alta pe interior.

CATALOG NOU

Aici va puteti alege variantele de sticla termopan pentru modelele DRU:

 

Si aceste modele pot fi comandate din pvc sau aluminiu, in afara de cele roluite care incep cu litera R – acelea cu R se fac doar din aluminiu.

 

Compania noastra va pune la dispozitie sute de modele de paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi, paneluri de cea mai buna calitate, pe gustul fiecaruia.

PANELURI pentru USI PVC sau ALUMINIU, modele noi:

Vreti sa aveti o usa termopan exterior sau interior, frumoasa, cu o izolatie termica si fonica foarte buna? Aceste paneluri ornamentale pvc sau aluminiu va ofera solutia ideala, ele pot fi configurate in peste 1000 de modele unicat cu diferite modele de sticla.

Daca doriti sa comandati si un maner tragator de inox pentru paneluri ornamentale de usi, mai jos aveti cateva imagini si dimensiuni:

Paneluri usi termopan

Vindem si livram in toata tara panouri ornamentale pentru usi termopan exterior sau interior, atat la persoane fizice cat si la firme.

Modele paneluri pentru usi termopan

Panelurile noastre ornamentale pentru usi termopan de exterior sau usi termopan de interior sunt din ce in ce mai folosite in Europa in ultimii ani – Anglia, Franta, Germania, Grecia, etc.
Preturile panelurilor pvc (ale fețelor de usi pvc exterior sau interior) pornesc de la 203 euro pentru cele albe sau de la 399 euro pentru cele imitatie lemn.
Iar preturile pentru panelurile de usi din aluminiu pornesc de la 500 de euro.

Usa termopan exterior sau usa termopan interior din pvc sau aluminiu este cea mai buna varianta pentru izolatia termica si fonica a unui imobil. Panelurile ornamentale pentru usi pot avea chiar culori diferite(de exemplu albe la interior si imitatie lemn la exterior).

Panouri usi exterior termopan

De exemplu o usa termopan exterior sau usa termopan interior, poate fi: alb, mahon, nuc, stejar auriu, stejar inchis, stejar rustic, cires, mooreiche, rosu, verde, albastru, gri antracit, brun, orice culoare RAL.

Paneluri pvc pentru usi termopan

Pentru incadrarea panelului ornamental in tamplaria din pvc sau aluminiu se poate consulta si catalogul tehnic, verificand cotele minime si maxime ale panelului.
Panelurile ornamentale au dimensiuni standard din care se poate taia stanga – dreapta sau sus – jos, dimensiunile sunt: (principalele) 800/1945 mm si (lateralele-puiutii) 400/1945 mm.

panel ornamental usa termopan exterior

Panelurile ornamentale pvc au insertia de polistiren extrudat(XPS) cu posibilitati de securizare suplimentara la interior(tabla otel 0,4mm, placaj stratificat). In functie de gradul de securizare dorit, exista 2 tipuri de insertie: Tip A sau Tip C.

Paneluri ornamentale pvc pentru usi termopan cu sticla

Pentru panelurile pvc imitatie lemn se foloseste tehnologia «SST» (Solar Shield Tehnology) de la Renolit care inseamna ca absorbtia caldurii la suprafata se reduce substantial si in consecinta produsul nu isi schimba calitatile.

Panouri pentru usi termopan exterior sau interior

Fiecare dintre noi dorim ca intrarea in propria casa sa nu fie doar o simpla o usa de intrare, ci sa fie ca o carte de vizita care reflecta gustul, stilul fiecaruia si este piesa principala care da imaginea casei.

Panel usa aluminiu aluset

Prima impresie este foarte importanta, de aceea dorim ca prin modelele noastre de paneluri ornamentale pentru usi pvc sau aluminiu sa venim in sprijinul dumneavoastra.

Aceste paneluri ornamentale din pvc sau aluminiu pentru usi termopan de exterior sau de interior pot fi comandate in diferite culori RAL sau imitatie lemn drupanel.

Cea mai buna optiune pentru a pastra izolatia termica si fonica a unui imobil este o usa termopan de exterior din PVC sau din ALUMINIU Aluset

Pot fi configurate in mai multe combinatii de usi pentru case vile, adica in panel principal + pui. Sau chiar doi pui(stanga-dreapta) sau doua paneluri principale simple iar la goluri mai mari de usa se pot adauga si 2 pui.

Aceste paneluri ornamentale pvc sau aluminiu, reprezinta de fapt partea principala a unei usi termopan de exterior sau de interior, cu o izolatie termica si fonica excelenta.
La ele se adauga rama si tocul si aveti usa completa – este foarte simplu.

Toate panelurile ornamentale pentru usi pot avea si sticla iar sticla este termopan, alte modele de paneluri pentru usi au si vitralii deosebite (la alegere).
Panel ornamental usi pvc pret. Feţe de usi termopan exterior sau interior cu panel termopan, preturi si comenzi la adresa de e-mail: mtcdana@yahoo.com

Fie ca doriti sa comandati un panel ornamental sau mai multe, noi putem livra oriunde in Romania atat la persoane fizice cat si la firme.

Modele Paneluri usi pvc sau aluminiu termopan

Modele Paneluri usi pvc sau aluminiu termopan

ttttttttttttttttttttble preturi

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu Mtc AL Sistem va ofera paneluri ornamentale pvc sau aluminiu pentru usi termopane pvc, etc.
Paneluri ornamentale pentru usi exterior, frumoase, usi termopan duble, usi pvc albe sau imitatie lemn, usi termopan pvc, modele usi exterior, usi de exterior, usi termopan de intrare in case vile.

DRUPANEL

Cu aceste paneluri ornamentale se pot cofigura atat usi termopan de exterior cat si usi pvc de interior, usi termopan simple, usi termopan duble, usi cu sticla, usi intrare case vile,  etc.

paneluri ornamentale usi termopan

Panelurile termopan pvc pentru usi termopan interior sau usi exterior termopan, au caracteristici care le recomanda ca paneluri ornamentale pvc de calitate superioara:

 • pvc (1,5mm) garantat de marca VEKA;
 • Un panel ornamental pvc are grosimea de 24 mm dar la comanda se pot executa si alte grosimi;
 • Insertia unui panel ornamental pvc este din spuma poliuretanica de mare densitate cu posibilitate de securizare suplimentara(OSB tabla otel). Se realizeaza astfel o tinuta buna a panelului pvc si un grad mai mare de securitate pentru usa termopan exterior sau usa termopan interior;
 • Dimensiunile standard pentru un panel usa termopan pvc sunt 800/1945 mm panelul principal si 400/1945 mm panelul lateral(puiutul).
  Rama(tocul de usa) si feroneria vin montate la fata locului, in functie de dimensiunea dorita(golul de usa).
 • Astfel ca aceste panouri ornamentale usi termopan pot fi micsorate(prin taiere) sau la ele se pot adauga alte elemente: rama sau toc mai late sau paneluri pvc laterale(puiuti) in cazul unui gol de usa mai mare(la case si vile).
 • Panelurile pvc termopan New Colection se pot realiza la alte dimensiuni decat cele standard.
 • Panelurile pentru usi termopan pvc de exterior sau interior sunt atestate si prin «Agrement tehnic Nr.AT 007-04/418-2007, elaborat de INCERC CLUJ»

  Avem si panel pvc alb termoizolant iar placile de panel termopan weiss au dimensiunea de: 2000/1000/24 mm

Livram la bucata sau la set, in toata tara, atat la persoane fizice cat si la firme.
Deoarece sunt foarte multe comenzi cel mai rapid si cel mai bine ar fi sa comunicam prin mesaje pe WhatsApp sau pe e-mail: mtcdana@yahoo.com
Va multumim.

Contact MTC AL SISTEM:
Magazin fizic Orasul Otopeni, judetul ilfov, strada 23 August, nr. 17 (in fata blocului P20 – la intersectie cu strada Mures)

Telefoane:

0744.613.223

0744.613.224

Program de lucru
Luni – Vineri: 9 – 17

Mai sus aveti Harta interactiva Magazin Termopane Accesorii Paneluri usi pvc, pentru navigatie Waze sau Google Map.

Navigați prin site-ul nostru pentru a explora gama noastră de produse și pentru a afla mai multe despre ele.

Contact MTC AL SISTEM:
Magazin fizic in Orasul Otopeni, judetul ilfov, strada 23 August, nr. 17
(in fata blocului P20 – la intersectie cu strada Mures).
> HARTA <

Ne puteti contacta pe urmatorul numar de telefon, pe WhatsApp sau pe e-mail: mtcdana@yahoo.com

Telefon principal:

0744613223

Telefon secundar:

0744613224

Program de lucru:

Luni – Vineri: 9 – 17

E-mail:mtcdana@yahoo.com


Pagini cu alte produse comercializate de firma noastra:

Magazine in apropiere:

Magazin de piese auto in Otopeni


Apelează