PANELURI USI ALUMINIU

Doriti usi aluminiu termopan deosebite? Ati ajuns in locul potrivit. Paneluri  aluminiu pentru usi exterior – import GRECIA. Aceasta este solutia cea mai buna pentru usi de exterior din aluminiu cu sticla termopan. La aceste paneluri se adauga rama si tocul si aveti usa completa – este foarte simplu. Vindem atat la persoane fizice cat si la firme. Livram in toata tara.


 O usa din aluminiu cu panel din aluminiu asigura o foarte buna izolatie termica si fonica, are cea mai mare durata de viata, aluminiul nu oxideaza(nu rugineste) iar sticla este termopan sau termopan securit.
Deci nu exista uzura nici fizica nici morala pentru usa de exterior aluminiu(panelurile noastre sunt din ce in ce mai folosite in Europa in ultimii ani – Anglia, Franta, Germania, Grecia, etc.).
Aveti imagini mai jos pe aceasta pagina, unde puteti vedea o mica parte din cele 700 de modele de paneluri din aluminiu exceptionale de cea mai buna calitate – import GRECIA. 

 Daca doriti sa vedeti si variantele pe pvc, puteti vizita si pagina PANELURI PVC.
Aceste paneluri din aluminiu pot fi configurate si pentru usi duble pentru case sau vile, usi aluminiu cu sticla termopan de exterior.
In imagini majoritatea sunt albe dar fiecare model de panel aluminiu poate fi comandat si pe imitatie lemn.
Vreti sa aveti o usa aluminiu termoizolanta, o usa frumoasa si cu o izolatie fonica foarte buna? Aceste paneluri ornamentale din aluminiu va ofera solutia ideala.
Aici sunt doar cateva modele iar fiecare model poate fi personalizat pe culoarea pe care o doriti, pot avea chiar culori diferite(de exemplu albe la interior si imtatie lemn la exterior).
Preturile acestor  paneluri aluminiu(ale fetelor de usi din aluminiu) pornesc de la 130 euro + TVA.
Aceste paneluri aluminiu reprezinta de fapt partea principala a unei usi aluminiu termopan cu o izolatie termica si fonica excelenta.

Fie ca sunt usi aluminiu de exterior sau de interior, usi de aluminiu cu sticla sau usi de intrare cu vitralii, toate modelele de paneluri ornamentale din aluminiu se pot configura pe gustul fiecaruia.
Aceste paneluri aluminiu ofera solutii pentru o usa aluminiu deosebita, usi duble, usi albe sau imitatie lemn, usi frumoase, usi de intrare in case, vile sau apartamente.

O usa de intrare din aluminiu, chiar daca este vorba despre o usa dubla(din panel aluminiu / panel PVC) sau este o simpla usa de intrare termopan, trebuie sa fie o usa frumoasa, iar noi va oferim aceasta posibilitate.
Modele unicat de paneluri aluminiu pentru usi aluminiu termopan usi exterioare, usi metalice cu baghete albe, aurii, inox, fier forjat, etc. Usi aluminiu termopan exterior pret, comenzi si montaje la adresa de e-mail:   mtcdana@yahoo.com
Cutiutele postale, ornamentele aurii si manerele de pe usi sunt cu titlu de prezentare – panelurile vin fara aceste accesorii.

Fie ca doriti sa comandati un panel aluminiu sau mai multe paneluri aluminiu, noi putem livra oriunde in Romania atat la persoane fizice cat si la firme.
Deoarece sunt foarte multe comenzi cel mai rapid si cel mai bine ar fi sa comunicam prin e-mail: mtcdana@yahoo.com. Va multumim.

          

 CONTACT: Orasul Otopeni(judetul ilfov), strada 23 August, nr. 17(langa Primarie) / e-mail: mtcdana@yahoo.com / tel: 021.350.47.00 – 0744.613.223 / Program de lucru> Luni – Vineri: 9–17:30(cu pauza intre 11 si 12) / Sambata: 9–12 / Duminica: inchis    > HARTA <

usi aluminiu paneluri aluminiu usa aluminiu exterior