Pervaze Glafuri

Va putem oferi la comanda glafuri sau pervaze din aluminiu sau PVC la orice lungime doriti in 48 de ore de la comanda ferma pentru culorile uzuale.

Vindem glaf din aluminiu pentru exterior cu latimi de la 75mm pana la 300mm alb, maro, gri antracit si alte culori RAL sau imitatii lemn la comanda.
Vindem pervaze din PVC pentru interior infoliate cu latimi de la 150mm pana la 400mm, culori alb si imitatii de lemn stejar auriu, mahon, nuc, stejar inchis, venghe, gri  antracit.
                            

Vindem si la persoane fizice si la firme. Aceste pervaze de aluminiu pentru interior si exterior livrate de MTC AL SISTEM au multiple avantaje. De exemplu: au un design deosebit, in culori variate; rezistenta mare in timp; rezistenta la razele ultraviolete; nu necesita nici un fel de intretinere; se monteaza simplu si rapid. Pentru a solicita oferta de pervaze aluminiu si calcule de pret va rugam sa ne transmiteti dimensiunile pe e-mail: mtcdana@yahoo.com  

 

GLAFURILE DE INTERIOR aluminiu, au atat un rol estetic definitivând aspectul ferestrei, oferind luminozitate incaperii dar si rol functional. Ele protejeaza peretele, datorita rezistentei la factori chimici, termici si mecanici. Ele se mai numesc si pervaze din aluminiu sau pervaze din pvc.

GLAFURIlE EXTERIOARE de aluminiu au rol atat de protectie a zidului impotriva intemperiilor, fiind extrem de rezistente si durabile. Aceste pervaze din aluminiu contribuie in acelasi timp si la imbunatatirea aspectului fatadei. Pot fi si pervaze din aluminiu si pervaze din pvc iar gama de culori si dimensiunile in care se pot livra aceste pervaze este extrem de variata.

Galfuri exterior, pervaze interior, in Otopeni.

CONTACT: Orasul Otopeni(judetul ilfov), strada 23 August, nr. 17(langa Primarie) / e-mail: mtcdana@yahoo.com / tel: 021.350.47.00 – 0744.613.223 / Program de lucru> Luni – Vineri: 9–17:30(cu pauza intre 11 si 12) / Sambata: 9–12 / Duminica: inchis    > HARTA <

glafuri pervaze