Blog

Blog

DESPRE NOI:

Pe 17 aprilie 2017 am implinit 20 de ani de activitate, 20 de ani de cand am inceput sa invatam clientii ce inseamna tamplaria din aluminiu. Asta la inceputuri iar mai apoi ce inseamna tamplaria din PVC.
Acum pe piata romaneasca se realizeaza in mare parte tamplarie din PVC.

Iar noi ne-am propus sa ii servim si pe acestia. Dar sa nu ii lasam descoperiti pe clientii care au optat pentru tamplaria de aluminiu.
In decursul a 20 de ani de activitate am avut tot felul de cerinte din partea clientilor. Si am incercat iar de cele mai multe ori am reusit sa gasim solutii optime pentru rezolvarea fiecarei cereri in parte.

Am reusit sa ne facem cunoscuti in toata tara. Si ne bucuram sa vedem clienti care revin dupa multi ani stiind ca la noi vor gasi solutii in domeniul tamplariei de aluminiu sau PVC.
Firma noastra este specializata si in distributia de Paneluri Ornamentale de Calitate din Aluminiu sau PVC pentru usi termopan.
Un alt segment principal de activitate este comercializarea accesoriilor destinate tamplariei termopan din aluminiu si pvc. De asemenea, vindem materialele si accesoriile necesare confectionarii plaselor anti-insecte pentru cei care doresc sa isi faca singuri plasele de la ferestre sau usi.
Aveti si optiunea de a comanda plase anti insecte gata facute la dimensiunile dumneavoastra, fara montaj, cu ridicare din magazinul nostru.

Blog 1

blog

Harta accesorii termopan, plase, xerox in Otopeni

Harta accesorii termopan, plase, xerox in Otopeni

CONTACT:
Orasul Otopeni, judetul ilfov, strada 23 August, bloc P20(in fata blocului P20 – la intersectie cu strada Mures).
e-mail: mtcdana@yahoo.com / tel: 0744.613.223 / Program de lucru> Luni – Vineri: 9–17 / Sambata: 9 – 13 / Duminica: inchis.

Magazine in apropiere:

Magazin de piese auto in Otopeni


Call Now Button